Westerweg 2, Limmen
Koopprijs
€ 500.000,- k.k.

<strong>Westerweg 2</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 500.000,- k.k.
Adres
Westerweg 2
Postcode
1906 ED
Plaats
Limmen
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1972
Soorten
Geen garage
Perceel
177 m2

Wil je vrijstaand én anders? Dan is dit je kans….

Houd je niet van een standaard rij- of hoekwoning en wil je iets wat een beetje afwijkt? Zoals een zonnige tuin aan de voorkant, een echte vide met stoere balken in je huis of een zitkuil?

Deze eigenwijze, stijlvolle en vrijstaande woning heeft het allemaal. Het huis ligt aan het begin van de karakteristieke Westerweg, op korte afstand van Castricum waar je terecht kan voor winkels, horeca en stand, zee en duinen van Bakkum.

Limmen ligt op de strandwal in het kustgebied tussen Heiloo en Castricum en is een van de oudste dorpen van Noord Holland. Dit gemoedelijke dorp heeft veel lokale voorzieningen. Snel naar de randstad? In no- time zit je op de A9 of op het intercity treinstation van Castricum.

Bouwjaar: 1972
Woonoppervlak: 110 m2
Perceeloppervlak: 177 m2

Indeling:
Begane grond: via de entree met toilet bereik je de lichte, sfeervolle woonkamer die is voorzien van een open haard, houten vloerdelen en hoog plafond met de balken in het zicht. De woonkeuken heeft een doorlopende, originele plavuisvloer die helemaal past bij de stijl van de woning. De klassieke halfopen is uitgerust met een stenen blad en heeft eveneens een mooi balkenplafond. Er is een doorgang naar de handige bijkeuken. Daarnaast is er nog een multifunctionele kamer, die kan worden gebruikt als slaap/werk/hobby kamer.

Eerste verdieping: Nu komt de trap en de balustrade! Deze zijn even eigenzinnig gemaakt als de woning en ze brengen je naar een werk/ gameplek, een ruime slaapkamer met hoog plafond én dubbele deuren naar het zonnige balkon. Ook de badkamer is hier en deze is voorzien van een marmeren vloer, een ligbad en een toilet.

De groen omzoomde tuin ligt op het zuiden en is kan aan de voorzijde worden afgesloten met een sierhek. Er is een oprit voor de auto en er is een aangebouwde stenen berging.

Bijzonderheden:
– vrijstaand wonen
– eigenzinnige, karakteristieke woning
– zonnige tuin
– parkeren op eigen terrein
– met een vide, zitkuil en meer aspecten die ánders zijn

Koopprijs
€ 500.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1972
Soorten
Geen garage
Perceel
177 m2

Foto's

Kaart

Street View