De Drie Linden 1, 1906 EM Limmen

Nieuwbouw

HomeNieuwbouw
Nieuwbouw

Nieuwbouwplan Parc Westerhoeve

De verkoop van de 30 tussenwoningen en 12 hoekwoningen in het nieuwbouwplan Parc Westerhoeve Heiloo gaat beginnen.

Op zaterdag 2 maart 2024 vindt van 10:00 uur tot 13:00 uur de verkoopmanifestatie plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo, u bent uiteraard van harte welkom.

Verkocht

Lees verder
Nieuwbouw

Nieuwbouwplan Liguster te Heiloo

Wij gaan van start met de verkoop van 6 prachtige villa’s in het plan Liguster te Zuiderloo Heiloo. In het laatste gedeelte van de nieuwe wijk Zuiderloo in Heiloo, tussen de Hoogeweg en Krommelaan, worden in een intiem hofje 6 prachtige vrijstaande villa’s gebouwd. Elke woning krijgt een eigen ontwerp, zodat elke toekomstige eigenaar een unieke woning bezit. Naast de prachtige architectuur zal deze woning op een traditionele wijze door aannemer Kuin worden gerealiseerd en is er ruimte voor een persoonlijke touch.

Verkocht

Lees verder
Nieuwbouw

Groen wonen in GROOTS Heiloo

Gemoedelijke, groene wijken waar alles in het teken staat van buiten en waar mensen graag samen leven. Op de locatie van Groots Heiloo komen:

  • 36 drie-onder-één kapwoningen
  • 4 seniorenwoningen
  • 4 twee-onder-één kapwoningen
  • 1 vrijstaande woning

Verkocht

Lees verder
Nieuwbouw

Nieuwbouwproject Tuinderserf Limmen

Tuinderserf omvat 19 prachtige woningen. Het aanbod bestaat uit zes startersappartementen met zelfbewoningsplicht, zes rijwoningen, vier 2-onder-1-kapwoningen en drie vrijstaande woningen.

Verkocht

Lees verder
Nieuwbouw

2 vrijstaande woningen, hoek Rijksweg- Enterij

In hartje Limmen, op de hoek Rijksweg- Enterij in Limmen worden 2 schitterende vrijstaande woningen gebouwd met een fantastische uitstraling en een hoge bouwkwaliteit. Persoonlijke aanpassingen zijn mogelijk. Voorzien van een warmtepomp en uitstekend geïsoleerd.

Verkocht

Lees verder
Nieuwbouw

Seringenlint in Limmen, 30 woningen

In de Limmer Linten is nu in de verkoop deelplan “Seringenlint”. Het betreft 30 woningen van verschillende typen. Zo worden er tussen- en hoekwoningen verkocht, 2/1 kapwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen. Geplande start bouw: eind 1e kwartaal 2023.

Verkocht

Lees verder