Aankoop

STAP 1: HET BEGINT MET EEN INTAKEGESPREK

Een huis kopen doet u niet iedere dag. Maar onze makelaardij assisteert daar dagelijks bij. Weet u zeker dat u niet teveel betaalt en kent u de clausules en artikelen uit een koopcontract? Na een kennismakingsgesprek waarin we een beeld krijgen van uw woonwensen en budget, gaan wij actief op zoek naar uw droomhuis.

STAP 2: HET AANBOD

Dagelijks informeren wij over het nieuwe woningaanbod. Tot het moment daar is. Is dit het lang gezochte droomhuis?

STAP 3 DE BEZICHTIGING

De eerste bezichtiging doet u zelf. Bent u “verkocht”? Dan gaan we mee voor een 2e bezichtiging. We zijn kritisch, nuchter en letten op hele andere dingen. Hoe is de woonomgeving, wat is de bouwtechnische staat van de woning en hoe reëel is de vraagprjs?

STAP 4 HET AANKOOPPROCES

Wij onderhandelen namens u over de prijs, leggen de datum van oplevering vast en regelen alle relevante koopvoorwaarden. Als u het met de verkoper eens wordt over de koopprijs, dan stelt de verkopende makelaar de (voorlopige) koopakte op. Wij  controleren wij onder meer alle stukken voor u om te zien of alle wederzijdse afspraken correct zijn weergegeven en lopen die vervolgens uitgebreid met u door. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

STAP 5 OVERDRACHT

De overdracht van de woning is de laatste stap. Wij begeleiden u bij door de laatste inspectie uit te voeren en de notariële eigendomsoverdracht bij te wonen. Zo voorkomen wij onduidelijkheden en verrassingen en kunt u terugkijken op een tevreden aankoop.