De Drie Linden 1, 1906 EM Limmen

Verkoop

Verkoop

Uw huis verkopen doet u niet iedere dag. Maar ons makelaarskantoor wel. Bij de verkoop komen er veel meer activiteiten aan te pas waar u misschien niet direct bij stil staat. Om u goed van dienst te kunnen zijn en een juiste waarde van uw woning te kunnen bepalen, is het voor ons belangrijk dat wij een goede indruk van de woning krijgen. Daarom vindt het vrijblijvende kennismakings- en informatiegesprek bij u thuis plaats. Dit eerste gesprek voert u altijd met een van onze 3 makelaars.

U heeft de moeite genomen om ons uit te nodigen, het vervolg is aan ons. Na het bezoek aan uw woning werken wij voor u een aantal zaken op kantoor uit. Dat resulteert in een persoonlijk advies. Daarin adviseren wij een vraagprijs, een opbrengst en een helder kostenoverzicht. Zo weet u van te voren precies weet waar u aan toe bent.

Als wij uw woning mogen verkopen, volgen er een aantal vervolgstappen. Samen gaan we verder. U zorgt voor de juiste informatie over de woning door het beantwoorden van vragenlijsten, wij zullen de verkooppromotie van de woning opstarten. Funda, facebook, aansprekende foto’s, juiste plattegronden, een house tour video, 360 graden foto’s, een wervende aanbiedingstekst… Alles gaat in overleg voor het beste resultaat.

Om uw huis met succes te kunnen verkopen, zoeken wij zoveel mogelijk potentiële kopers via de advertenties op internet, in ons uitgebreide netwerk en in ons databestand. Is er belangstelling voor uw woning, dan leiden we de kijkers rond om zo een helder beeld van de woning te geven. Na iedere rondleiding informeren wij u over onze indruk van het bezoek. Is er serieuze belangstelling, dan onderhandelen we in overleg met u over de prijs en de voorwaarden of organiseren wij een inschrijving. Wanneer de koop gesloten wordt, handelen wij verder alle bijkomende zaken voor u af.

De overdracht van de woning naar de koper is de laatste stap. Wij ontzorgen door de laatste inspectie en de notariële eigendomsoverdracht op een adequate manier te laten verlopen. Zo voorkomen wij onduidelijkheden en verrassingen en kunt u terugkijken om een succesvolle transactie.