Talmastraat 17, Alkmaar
Koopprijs
€ 450.000,- k.k.

<strong>Talmastraat 17</strong>, Alkmaar
Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
Adres
Talmastraat 17
Postcode
1814 CD
Plaats
Alkmaar
Status
Verkocht
Bouwjaar
1953
Soorten
Garage mogelijk
Perceel
224 m2

Bij binnenkomst merk je dat gelijk al dat er de nodige tijd en aandacht in deze ruime hoekwoning is gestopt. De aanbouw, de betonnen vloer met vloerverwarming, de fantastische keuken en de veranda…, het is allemaal even strak ingericht en verbouwd.

En voor wie nog extra ruimte nodig heeft…. er zijn mogelijkheden om aan de zijkant van het huis nog een garage of carport te realiseren (vergunning plichtig).

De locatie is top. De gezellige binnenstad met alle winkels, horeca en overige voorzieningen is lopend of met de fiets makkelijk te doen. De winkels voor de dagelijkse boodschappen en een speelterreintje liggen om de hoek evenals de lagere en middelbare scholen. En voor degene die richting de randstad gaat: je kan met de fiets naar het station en binnen no-time zit je met de auto op de A9.

Indeling:

Begane grond: entree met toilet en vernieuwde meterkast, lichte uitgebouwde woonkamer met nieuwe betonvloer, vloerverwarming en pvc visgraatafwerking. Er is eveneens een nagenoeg nieuwe open keuken met een wit keukenblok (2020) dat is voorzien van alle inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers en een complete badkamer met ligbad, douchehoek, 2e toilet en wastafel. Daarnaast is er op deze verdieping een aparte wasruimte.

2e verdieping: overloop met berging en cv en een grote zolderslaapkamer die is uitgerust met een dakkapel voorzien van rolluiken.

In de opvallende brede tuin op het Oosten is het superzonnig. Er is recent een prachtige veranda met berging geplaatst. Parkeren kan op eigen erf of voor de deur.

De woning is energiezuinig doordat er 9 zonnepanelen zijn geplaatst, een geïsoleerde betonvloer is gemaakt op de begane grond en muurisolatie is toegepast.

Bijzonderheden:
– gerenoveerde, uitgebouwde hoekwoning
– garage eventueel mogelijk
– zonnige achtertuin
– nieuwe begane grondvloer met vloerverwarming
– fantastische keuken met inbouwapparatuur
– ruime slaapkamers
– energiezuinig (zonnepanelen)

Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1953
Soorten
Garage mogelijk
Perceel
224 m2

Foto's

Kaart

Street View