Rijksweg 68A, Limmen
Koopprijs
€ 749.000,- v.o.n.

<strong>Rijksweg 68A</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 749.000,- v.o.n.
Adres
Rijksweg 68A
Postcode
1906 BJ
Plaats
Limmen
Status
Verkocht
Bouwjaar
2023
Soorten
Parkeerplaats
Perceel
369 m2

NOG MAAR 1 BESCHIKBAAR:

In het hart van het dorp Limmen, worden binnenkort 2 nieuwe, luxe en energievriendelijke vrijstaande woningen gebouwd.

Centraal in het dorp gelegen maar slechts op enkele kilometers afstand van de kust en de duinen om te genieten van de rust, de natuur en de ruimte. Maar ook de steden, de omliggende dorpen en het openbaar vervoer zijn makkelijk te bereiken. Alkmaar ligt op korte afstand (7 km.), de treinstations en de winkelcentra van Castricum en Heiloo liggen op fietsafstand en de rest van de randstad is eenvoudig via de snelweg A9 bereikbaar.

Deze twee prachtige, in jaren ’30 stijl ontworpen, vrijstaande woningen zijn van een hoge bouwkwaliteit en zijn energievriendelijk in verbruik. Ze zijn gasloos, uitgerust met een warmtepomp, voorzien van zonnepanelen en zeer goed geïsoleerd. De ruime overstekken, de fraaie donkere steen die in overleg met de koper zal worden bepaald en het samengestelde dak geeft de woningen een imposante en robuuste uitstraling.

De woningen zijn als volgt ingedeeld:

Begane grond: entree met toilet en trapopgang, keuken en woonkamer indeling naar keuze straat- of tuingericht en een inpandig bereikbare en geïsoleerde berging.
1e verdieping: overloop met bergkast, 3 grote slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer met inloopkast, een ingerichte badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en een separaat toilet.
2e verdieping: overloop, ingedeelde zolderverdieping met riante slaapkamer en een technische ruimte/ berging.

Start bouw: direct na verkoop van de woningen, de geschatte bouwtijd is circa 9 maanden. De woning kan naar eigen wensen worden ingedeeld mits technisch uitvoerbaar. Er zijn individuele gesprekken met de aannemer om persoonlijke wensen te bespreken.

In het dorp Limmen is er aan activiteiten geen gebrek. Er is een rijk verenigingsleven en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. In het voorjaar viert Limmen de jaarlijkse Bloemendagen waarvoor uit alle windstreken belangstelling is. Schoolgaande kinderen kunnen lopend of fietsend naar de basisschool in het dorp of de middelbare school in Castricum. Er zijn diverse sportclubs en Limmen beschikt over 2 supermarkten en diverse speciaalzaken.

Kenmerken:
-Bouwjaar 2023,
-Gebruiksoppervlakte 149 m2, overige inpandige ruimte 8 m2 (totaal 157 m2),
-Inclusief tegel- en sanitair, exclusief keuken,
-Kaveloppervlakte 369 m2,
-Duurzame woning, voorzien van zonnepanelen, warmtepomp voor verwarming en koeling, volledig geïsoleerd,
-Indelingsvarianten mogelijk,
-Persoonlijk meerwerk mogelijk,
-Parkeren op eigen erf.

Neem snel contact op met ons kantoor voor een afspraak.

Koopprijs
€ 749.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2023
Soorten
Parkeerplaats
Perceel
369 m2

Foto's

Kaart

Street View