Rijksweg 32, Limmen
Koopprijs
€ 675.000,- k.k.

<strong>Rijksweg 32</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 675.000,- k.k.
Adres
Rijksweg 32
Postcode
1906 BH
Plaats
Limmen
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1950
Soorten
Geen garage
Perceel
573 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Een unieke èn ideale combinatie! Aan de Rijksweg staat dit vrijstaande woonhuis met riante tuin èn een zomerhuis (ca. 33 m2) welke via de Zuidkerkenlaan bereikbaar is. Gelegen op een perceel van totaal 573 m2 eigen grond biedt het geheel legio mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan wonen en werken, een kangoeroe woning, een kind dat graag op zichzelf wil wonen, een atelier, etc.. De locatie is prima, op korte afstand zijn voortgezet- en basis onderwijs, supermarkt, vers-winkels, het gezondheidscentrum, kinderdagverblijf en sportvoorzieningen. En op de fiets kom je via de Zeeweg snel, via Bakkum, in het Noord-Hollands Duingebied en op het strand van Castricum aan Zee! Via de uitvalswegen naar de A9 zijn Haarlem, Amsterdam en Schiphol gemakkelijk bereikbaar en het NS-station Castricum ligt op 5 tot 10 minuten fietsen. Maak voor het ontdekken van alle mogelijkheden snel een afspraak voor uitgebreide bezichtiging!

Gebruiksoppervlakte wonen (woonhuis): 103 m2. Externe bergruimte: 60 m2 (waarvan ca. 33 m2 t.b.v. het zomerhuis) en gebouw gebonden buitenruimte: 8 m2.

De indeling van het woonhuis is als volgt:
Begane grond: zij-entree, ruime hal, meterkast, trapopgang met kelderkast, toilet, lichte woonkamer met aansluiting voor kachel, keuken in rechte opstelling voorzien van diverse apparatuur, bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine en droger en toegang naar de achtertuin en de gezellige veranda;
1e Verdieping: overloop, 3 (voorheen 4 ) slaapkamers, waarvan 1 aan de achterzijde met 2 bergkasten en een wastafel, 2 aan de voorzijde waarvan 1 met bergkast en 1 met wastafel. Tenslotte de badkamer met douche, 2e toilet en wastafelmeubel.
2e Verdieping: een via vlizo trap bereikbare bergvliering met opstelplaats c.v.-unit.

De indeling van het zomerhuis is als volgt:
Zij-entree, meterkast, woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en bergkast, toilet met fonteintje, slaapkamer met wastafel en badcel met douche.

In de diepe, verzorgde en zonnige achtertuin staan diverse opstallen en overkappingen. Je vindt hier ook verschillende terrassen zodat je de hele dag door van de zon kan genieten. Onder de veranda kan je, uitkijkend over de tuin, ook met minder goed weer lekker buiten verblijven. Vanuit het huis de tuin in gekeken is er rechtsachter toegang tot het zomerhuis met berging en plaats, Voor het zomerhuis, aan de Zuidkerkenlaan, is er parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen op het eigen terrein.

Nadere informatie:
– Energielabel D;
– 12 PV panelen, geplaatst in 2021;
– Vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen;
– Aanvaarding in overleg, kan spoedig.

Koopprijs
€ 675.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1950
Soorten
Geen garage
Perceel
573 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View