Hoogeweg 70e, Heiloo
Koopprijs
€ 819.950,- v.o.n.

<strong>Hoogeweg 70e</strong>, Heiloo
Koopprijs
€ 819.950,- v.o.n.
Adres
Hoogeweg 70e
Postcode
1851 PK
Plaats
Heiloo
Status
Verkocht
Bouwjaar
2024
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
241 m2

Op één van de mooiste plekjes van Noord-Holland wordt begin 2024 gestart met de bouw van deze charmante 2-onder-1 kap woning.

Gelegen aan de idyllische Hoogeweg is de allerlaatste beschikbare woning in nieuwbouwproject Groots Heiloo. Deze woning, gepresenteerd als bestaande bouw biedt niet alleen eigentijds comfort, maar ook duurzaamheid op topniveau.

Bouwnummer 45 ligt zoals gezegd aan de Hoogeweg en beschikt over 2 privé parkeerplaatsen en een losse garage achter op het kavel.
Voor de keuken hebben we al een gedetailleerd idee klaarliggen, en om de verbinding met de buitenruimte te optimaliseren, is gekozen voor dubbele deuren aan de achterzijde van de woning. Een doordachte indeling die het dagelijks leven nog aangenamer maakt.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en de badkamer met toilet, douche en wastafel. Verder is op de tweede verdieping genoeg ruimte om deze naar eigen wens in te delen.

Over de ruwbouwopties hoeft u niet meer na te denken, deze zijn namelijk al voor u gekozen op basis van de meest gekozen opties. Dit zijn onder andere dubbele deuren aan de achterkant, een dakraam ter plaatse van de zijgevel op de tweede verdieping en draaikiepramen voor alle ramen in de woning. Dat is nog niet alles, de overige opties vertellen wij u graag tijdens een persoonlijk gesprek!

Duurzaamheidskenmerken zijn geïntegreerd in het ontwerp, waaronder een innovatieve warmtepomp met bodembron, een basispakket van 4 PV-panelen (zonnepanelen) voor eigen energieopwekking, vloerverwarming in de gehele woning voor een gelijkmatige warmteverdeling, en de mogelijkheid om koel water door de vloerleidingen te laten stromen voor zomerse verkoeling. Een warmte-terugwin ventilatiesysteem zorgt voor continue frisse lucht en energie-efficiënte ventilatie.

HET NIEUWBOUWPROJECT
Deze woning is een onderdeel van nieuwbouwproject Groots in Heiloo. Groots wordt gebouwd op het voormalige terrein van GP Groot, op de hoek Hoogeweg – Nieuwelaan. De Hoogeweg was van oorsprong een belangrijke route van Noord naar Zuid, een zogenaamd historisch lint. Vandaag de dag is de Hoogeweg een rustige, landelijke weg die in Limmen begint en langs groene velden, historische boerderijen en vrijstaande huizen leidt, tot deze in Heiloo overgaat in de Heereweg.
Groots wordt een wijk met een diverse architectuur met hints naar het industriële verleden. Groene hagen lopen als een rode draad door de buurt en zorgen voor verbinding. Ze leiden naar het hart van de wijk, het veld. Een plek om te spelen en elkaar te ontmoeten.

OVER HEILOO
Heiloo is gebouwd op een strandwal. Die zanderige grond, die doet het goed als bollengrond. In de lente zie je hier een lappendeken aan vrolijke kleuren en in Limmen, dat tegen Heiloo aangeplakt ligt, viert men elk jaar de bloemendagen. Heiloo is tegenwoordig een bedrijvige gemeente met een gezellig dorp. Je vindt er alles wat je nodig hebt. Met de fiets, auto en OV ben je snel waar je wilt zijn. Je bent op de fiets bijvoorbeeld zo bij de duinen of het strand. Heiloo is een plek waar je wilt wonen!

DE VOORDELEN VAN WONEN IN GROOTS OP EEN RIJ:

– Heerlijk rustige en knusse wijk met een centrale ligging
– Gevarieerd woningaanbod met uniek ontwerp
– Duurzaam gebouwde, gasloze woningen
– Volop genieten van de groene omgeving
– Alle denkbare voorzieningen op korte afstand te bereiken
– Voortgezet onderwijs in Heiloo en hogeschool in Alkmaar
– Vele sportvoorzieningen in het dorp, zoals padel, tennis, hockey en voetbal!
– Wonen nabij strand, zee en duinen..

Koopprijs
€ 819.950,- v.o.n.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2024
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
241 m2

Foto's

Kaart

Street View