Het Lange Rijntje 30, Limmen
Koopprijs
€ 450.000,- k.k.

<strong>Het Lange Rijntje 30</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
Adres
Het Lange Rijntje 30
Postcode
1906 HN
Plaats
Limmen
Status
Verkocht
Bouwjaar
2017
Soorten
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd, Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor minder validen

Wat een comfort….. Dit nagenoeg nieuwe 3-kamerappartement met lift en royaal balkon op het zuiden is helemaal af, netjes verzorgd en met hoogwaardige materialen afgewerkt.

Het appartement is gelegen tegen het hart van het dorp en op loopafstand van de winkels. Voor wat uitgebreider winkelen kan je terecht in het nabijgelegen Castricum, Heiloo of Alkmaar. Met de fiets ben je snel in het duingebied van Bakkum en Egmond. De Randstad is snel te bereiken via de dichtbij gelegen A9.

Het prachtige gebouw waarin het appartement is gesitueerd is opgetrokken in een zeer aansprekende bouwstijl en voorzien van een lift en een ruim balkon op de zon. De nieuwste voorzieningen zijn toegepast, van een videofoon tot en met drempelloze vloeren en van een parkeerkelder tot en met vloerverwarming.

Indeling appartement: entree, technische ruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger, meterkast, toiletruime, een ruime lichte woonkamer met een mooie pvc-vloer, gestuukte wanden en toegang tot het balkon op het zuiden. Met een open, moderne, luxe keuken met alle inbouwapparatuur en een zwart stenen blad. Er zijn 2 slaapkamers, 1 ruime slaapkamer en 1 kleinere slaapkamer met toegang naar het balkon. De moderne badkamer is voorzien van frisse, witte wandtegels, een wastafelmeubel en een inloopdouche.

Indeling gebouw: met een voor- en een achter-entree, hal met tegelvloer en een toegang tot de lift. Er is een flauwe hellingbaan om in de half verdiepte, geventileerde parkeerkelder te komen. Aan de buitenzijde van de entree is een videofoon-systeem om zicht te hebben op wie er voor de deur staat.

Parkeren kan in de afgesloten parkeerkelder, die te openen is via een afstandsbediening. Bij het appartement hoort 1 parkeerplaats. Praktisch is de lift die tot in de kelder loopt waardoor boodschappen makkelijk kunnen worden ingeladen. In de onderbouw bevindt zich een eigen berging. Het is mogelijk om een 2e parkeerplaats bij te kopen, de vraagprijs is € 15.000,- k.k.

Dit appartement is zeer energiezuinig (label A) doordat het gebouw is voorzien van zonnepanelen en omdat het volledig is geïsoleerd. De servicekosten zijn € 198,- per maand.

Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2017
Soorten
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd, Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor minder validen

Foto's

Kaart

Street View

Brochures

Download media