Heereweg 62naast, Castricum
Koopprijs
€ 1.395.000,- v.o.n.

<strong>Heereweg 62naast</strong>, Castricum
Koopprijs
€ 1.395.000,- v.o.n.
Adres
Heereweg 62naast
Postcode
1901 ME
Plaats
Castricum
Status
Verkocht
Bouwjaar
2023
Soorten
Geen garage
Perceel
1.143 m2

Nieuw te bouwen SCHUURWONING, op een prachtige plek aan de duinvoet van Bakkum / Castricum in een natuurlijke woonomgeving gelegen. Hier is de woning te gast in het duinlandschap. Vanuit de woning loopt u zo het Noord-Hollandse duinreservaat in. Met een paar minuten wandelen staat u in het bos en op de fiets bent u in minder dan 4 kilometer op het strand van Castricum!!

De schuurwoning wordt Energie Neutraal Gebouwd (ENG), wat wil zeggen dat dit nog een stap verder gaat dan de eisen van het bouwbesluit wat uitgaat van een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Dit betekent nog hogere isolatiewaarden, driedubbele beglazing, betere lucht- en kierdichting om energieverlies tegen te gaan en extra zonnepanelen ten behoeve van eigen energieopwekking. Totaal wordt de woning voorzien van 16 zonnepanelen(!). Uiteraard wordt de woning voorzien van een warmtepomp voor verwarming / koeling en gebalanceerde ventilatie.

De schuurwoning wordt afgewerkt met fraaie onderhoudsarme gevelbekleding, zinken dak en geïntegreerde hemelwaterafvoeren. De berging zal worden afgedekt met sedum dakbedekking.

Kenmerken:
Woonoppervlakte : 181 m2 gebruiksoppervlakte en 14 m2 berging.
Kaveloppervlakte: 1.143 m2

Indeling:
Begane grond:
Entree met garderobe, bergkast en toilet, riante living met tuingerichte woonkeuken en een lichte woonkamer met werkplek en een bijkeuken/ technische ruimte. Naar wens kunnen de woonkamer en woonkeuken met elkaar omgewisseld worden.

Verdieping:
Overloop, 4 slaapkamers, waarvan de master- bedroom met een inloopkast en eigen badkamer, separaat toilet en een 2e badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel.

Binnen het bouwproject is maatwerk mogelijk. Zo kan o.a. de woning worden voorzien van een vide of kan de indeling aangepast worden.

Buiten:
De zeer riante buitenruimte is op het zuidwesten gelegen, waardoor het (zonne)terras een heerlijke ligging heeft. Bovendien is het met de woning mee ontworpen. Samen met de veranda zorgt het voor een fijne en beschutte plek.

Er is een berging van 14 m2 in de stijl van het woonhuis aangebouwd.

Bijzonderheden:
3 parkeerplaatsen op eigen terrein mogelijk
De woning gaat verder dan de hedendaagse bouweisen is duurzaam en energiezuinig.
Op korte afstand van de duinen, het strand en de zee
Bovendien zijn het dorpscentrum van Castricum, winkelcentrum Geesterduin en het NS treinstation op ongeveer 2,5 kilometer van de woning gelegen.
Start bouw in overleg met koper, kan spoedig. Bouwtijd 6-9 maanden
Aangrenzend zal in de toekomst een vergelijkbare woning worden gebouwd. De eisen hiervoor zijn vastgelegd in het bestemmingsplan en bijbehorende beeldkwaliteitsplan.

Kortom
Een droomwoning op een droomlocatie!!

Koopprijs
€ 1.395.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2023
Soorten
Geen garage
Perceel
1.143 m2

Foto's

Kaart

Street View