Dorpsstraat 81e, Castricum
Koopprijs
€ 300.000,- k.k.

<strong>Dorpsstraat 81e</strong>, Castricum
Koopprijs
€ 300.000,- k.k.
Adres
Dorpsstraat 81e
Postcode
1901 EK
Plaats
Castricum
Status
Verkocht
Bouwjaar
1972
Soorten
Geen garage
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Wonen in hartje Castricum in een mooi licht 3-kamerhoekappartement (79 m2) met een balkon (4 m2) op het zuiden! Het balkon is het hele jaar door een heerlijke ruimte om te genieten van de zon! Het appartement is gelegen op de eerste woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex en er is een berging (5 m2) op de begane grond. Op deze plek heb je bijna letterlijk alle voorzieningen om de hoek; supermarkt, winkels, restaurants, bioscoop, winkelcentrum Geesterduin en NS-intercity station. Op de fiets ben je binnen 10 minuten via de duinen op het strand van Bakkum! Pak deze mooie kans en neem contact met ons op om een bezichtiging in te plannen!

Indeling:
Begane grond: centrale entree met brievenbussen en intercom-installatie. Via de aan de rechterzijde van het appartementencomplex gelegen steeg toegang tot separate berging en tot de gezamenlijke achtertuin.

1e verdieping: entree/gang, berging met aansluitingen voor de wasmachine/droger en opstelplaats geiser, grote slaapkamer met vaste kast, toilet met fonteintje, badkamer, 2e slaap-(werk)kamer, woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon.

Gezamenlijke tuin: bij het appartementencomplex bevindt zich aan de achterzijde een gezamenlijke tuin waar de bewoners gebruik van mogen maken. Deze is via de bergingen bereikbaar.

Bijzonderheden:
– Alle ramen in het appartement zijn dubbelglas;
– Blokverwarming met individuele bemetering;
– Warmwater d.m.v. geiser;
– Bouwjaar 1972;
– Servicekosten bedragen ca. € 215,- per maand, inclusief voorschot stookkosten á ca. € 50,-;
– Actieve en gezonde VvE;
– Verkoper is geen bewoner geweest van het appartement;
– Gunning door verkoper;
– Overdracht bij HJ notariaat te Castricum, waarbij in de koopovereenkomst de volgende clausules worden opgenomen: “asbest”, “ouderdom”, “as is where is”, “niet zelfbewonings”.

Koopprijs
€ 300.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1972
Soorten
Geen garage
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View