De Wieken 20, Limmen
Koopprijs
€ 560.000,- k.k.

<strong>De Wieken 20</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 560.000,- k.k.
Adres
De Wieken 20
Postcode
1906 DC
Plaats
Limmen
Status
Verkocht
Bouwjaar
1995
Soorten
Aangebouwd steen
Perceel
286 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Wat een ruimte!

Als je op zoekt bent naar een ruime tweekapper dan is dit het juiste adres. Uitgebouwd en al, met een lekkere diepe garage en een royale achtertuin. Dit robuuste huis is gesitueerd in een rustige woonomgeving en ligt op loopafstand van het dorpscentrum, school en een speelvoorziening. Zin in het strand of het bos? Vanuit de woning is het in no-time met de fiets bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: Via de entree met toilet kom je in de grote, lichte living van liefst 12 meter diep. Deze is voorzien van houten vloerdelen, vloerverwarming en een mega schuifpui naar de tuin. Hier is ook de open keuken (straatzijde), uitgevoerd met een wit keukenblok. De garage is inpandig bereikbaar, deze doet momenteel dienst als verwarmde berging (vloerverwarming) met wasruimte. Er is water en elektra en een deur naar de tuin.

1e verdieping: met op de 1e verdieping een overloop naar de 2 grote slaapkamers, die eventueel weer omgebouwd kunnen worden naar een indeling met 3 slaapkamers. De badkamer is nu via de slaapkamer bereikbaar en is compleet betegeld en met een inloopdouche, toilet, een wasgelegenheid en vloerverwarming. De voorgevel is voorzien van een balkon op de zon.

2e verdieping: via de voorzolder, waar ook de cv installatie en een berging is, bereik je een extra slaapkamer. Er zijn 2 grote dakramen en, voor de liefhebber, een sauna.

De tuin valt op door de ruimte die er is. Volop privacy en zonder directe bebouwing. Dat zorgt voor veel licht en zon in de tuin. Deze woning is energiezuinig, er zijn 9 zonnepanelen geplaats en het huis is volledig geïsoleerd.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1995,
Met een woonoppervlakte van 123 m2 (exclusief garage/berging/bijkeuken),
Oppervlakte perceel 286 m2,
Met een aanbouw inclusief schuifpui over de volle breedte van de woning,
Er is een ruime garage,
Het betreft een energiezuinige woning,
Parkeren kan op eigen erf,
Snelle aanvaarding mogelijk.

Koopprijs
€ 560.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1995
Soorten
Aangebouwd steen
Perceel
286 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View

Brochures

Download media