Admiraal de Ruyterlaan 93, Castricum
Koopprijs
€ 275.000,- k.k.

<strong>Admiraal de Ruyterlaan 93</strong>, Castricum
Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Adres
Admiraal de Ruyterlaan 93
Postcode
1901 VT
Plaats
Castricum
Status
Verkocht
Bouwjaar
1965
Soorten
Geen garage
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Zo wordt verhuizen wel heel gemakkelijk……. Ben je op zoek naar een ruim 3- kamer appartement dat echt helemaal af is? En daarnaast ook nog is voorzien van 2 balkons zodat er altijd een plekje in de zon of in de schaduw is? Dan ben je hier aan het juiste adres…..

Dit gemoderniseerde appartement is gelegen op de eerste verdieping en ligt op loopafstand van winkelcentrum Geesterduin. Heel handig voor de dagelijkse boodschappen en andere benodigdheden. Met de fiets zit je in no- time in het gezellige dorpshart, bij het treinstation richting de randstad en, als je nog even doorfietst, in de duinen en strand en zee.

Indeling:
Vanuit de algemene entree kom je via het trappenhuis op de eerste verdieping. Er is een lichte, ruime living gemaakt met een doorlopende, brede laminaatvloer en strakke wandafwerking. Pareltje is de strakke, moderne open keuken, die is voorzien van een licht keukenblok met allerlei inbouwapparatuur. Er zijn 2 ruime slaapkamers en een frisse badkamer met inloopdouche en fraai wastafelmeubel. Het aparte, gemoderniseerde toilet is afgewerkt met mooie mozaïek tegels. Daarnaast is er nog een handige wasruimte en zijn er 2 balkons om te ontspannen, waarbij je kan kiezen tussen een balkon in de schaduw of in de zon. Met in de kelderverdieping een ruime berging.
Parkeren kan voor de deur, er is meer dan voldoende parkeerruimte.

Bijzonderheden:
– Compleet gemoderniseerd appartement
– 3- kamer appartement
– Strakke nieuwe keuken
– Fraaie en frisse badkamer met inloopdouche
– 2 balkons
– Lage servicekosten
– Ruime parkeermogelijkheden
– Centraal gelegen ten opzichte van het winkelcentrum, het dorpshart en station.

Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1965
Soorten
Geen garage
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View