Achterweg 4, Limmen
Koopprijs
€ 925.000,- k.k.

<strong>Achterweg 4</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 925.000,- k.k.
Adres
Achterweg 4
Postcode
1906 AG
Plaats
Limmen
Status
Verkocht
Bouwjaar
2004
Soorten
Geen garage
Perceel
426 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd, Toegankelijk voor ouderen

“Gewoon Mooij”; dat is de naam van deze statige vrijstaande villa met aangebouwde veranda direct aan “het Stet”. Achter en naast deze villa vind je nog een volledig uitgerust B&B en een zeer ruime schuur met een complete bar (inclusief sanitair). Dit alles omgeven door een parkachtige tuin met volwassen groen, intieme plekjes, een vijverpartij, verschillende terrassen, ruimte voor een trampoline en een kippenren. Voor zowel “binnen” als “buiten” geldt dat alles wat je tegenkomt als je hier rondloopt sfeer en gezelligheid ademt! De villa is gelegen op een perceel van ca. 430 m2 eigen grond maar het geheel is gelegen op een perceel van maar liefst 1.164 m2 eigen grond! Hier steek je met je bootje, sup-board of kano de straat over en in no-time begeef je je in de rust van het uitgestrekte “Die”. Ook parkeren is hier geen probleem, er zijn ruime parkeermogelijkheden aan zowel de linker- als aan de rechterzijde van deze villa. Gebouwd in 2004 is deze woning goed onderhouden, zijn er onder andere 5 ruime (slaap-)kamers, vloerverwarming op de begane grond, 1e èn 2e verdieping, een woonkamer met erker en open haard en een complete keuken en sanitair. Door zijn ligging direct tegen de dorpskern aan zijn een basisschool, kinderdagverblijf, het gezondheidscentrum, AH supermarkt, (vers-)winkels, een gezellig restaurant en sportpark allen op loopafstand! Natuurlijk vind je op korte afstand het uitgestrekte Noord-Hollandsduingebied, het voortgezet onderwijs in Castricum, NS-station Castricum, het strand van Bakkum/Castricum aan Zee, uitvalswegen naar de Randstad en Schiphol. Kom zelf de sfeer van dit unieke plekje ervaren, wij maken graag een afspraak voor een uitgebreide rondleiding!

Woonoppervlakte woonhuis: 178 m2.

De indeling van het woonhuis is als volgt:
Begane grond: ruime entree/hal, meterkast, studeer-/slaapkamer, lichte woonkamer met open haard, erker en 2x openslaande deuren naar de tuin/overkapping, woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur en bergkast. Tenslotte de bijkeuken met openslaande deuren naar tuin/overkapping, bergkast met ruimte voor de wasmachine/droger en het toilet.

1e Verdieping: lichte overloop met separaat toilet, 2 ruime slaapkamers aan de achterzijde (beiden met walk-in-closet en frans balkon en 1 met wastafel), aan de voorzijde de masterbedroom met walk-in-closet en de ruime badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche.

2e Verdieping: grote zolderkamer met 2 grote Velux ramen en bergruimte met opstelplaats verwarmingssysteem. Indien gewenst kunnen van de zolderkamer 2 aparte ruimtes gemaakt worden.

De vraagprijs van het woonhuis met ca. 425 m2 eigen grond is € 925.000,- k.k.

Het bijgebouw (B&B) heeft een woonoppervlakte van 67 m2 en heeft de volgende indeling:
Entree middels openslaande deuren, woonkamer met gezellig bedstee, keuken, bergkast met opstelplaats c.v.-unit, toilet, badkamer met ligbad, wastafel en inloopdouche en tenslotte de slaapkamer.

De schuur met bar heeft een gebruiksoppervlakte van 162 m2 en heeft de volgende indeling:
Deze is grofweg opgedeeld in 5 delen, waarvan de garage de grootste ruimte is, verder een grote berging, een sfeervolle bar met eigen toilet en bergkast, een bergruimte voor tuinmeubilair en tenslotte het fietsenhok.

De vraagprijs voor het woonhuis, “De Kippeskuur” en de schuur met bar is € 1.275.000,- k.k..

Bijzonderheden:
– B&B ‘De Kippeskuur” (www.dekippeskuur.nl) heeft een zeer goede bezetting en genereert prima huurinkomsten;
– voorzien van 52 PV panelen;
– bij gedeeltelijke verkoop zal er om te komen en te gaan van en naar “De Kippeskuur” een recht van overpad gevestigd worden. Neem contact op met ons kantoor voor nadere informatie;
– de percelen worden bij gedeeltelijke verkoop kadastraal gesplitst;
– aanvaarding: in overleg.

Koopprijs
€ 925.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2004
Soorten
Geen garage
Perceel
426 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd, Toegankelijk voor ouderen

Foto's

Kaart

Street View

Brochures

Download media