Noorderkade 2d, Alkmaar
Koopprijs
€ 425.000,- k.k.

<strong>Noorderkade 2d</strong>, Alkmaar
Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Adres
Noorderkade 2d
Postcode
1823 CJ
Plaats
Alkmaar
Status
Verkocht
Bouwjaar
2023
Soorten
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Bijzonderheden
Gestoffeerd, Gemeubileerd, Toegankelijk voor ouderen

GLOEDNIEUW, INSTAPKLAAR EN VOLLEDIG GEMEUBILEERD MODERN APPARTEMENT OP DE 1E VERDIEPING MET EIGEN PARKEERPLAATS IN PARKEERKELDER.

Net nieuw opgeleverd, super strak afgewerkt en prachtig ingericht: gloednieuw en duurzaam 2-kamer appartement in het nieuwbouwcomplex “Dockside”. Dit luxe nieuwbouwappartement wordt tot in de puntjes en INSTAPKLAAR afgewerkt. Compleet met een nieuwe keuken voorzien van inbouwapparatuur, luxe badkamer, vloer verwarmde visgraatvloer en strak stuuc en schilderwerk. Met als “klap op de vuurpijl”: het appartement is geheel volgens de laatste trend gestyled, ingericht EN gemeubileerd. Het appartement ligt op de 1e verdieping met uitzicht over de (Noorder)kade aan het Noord-Hollands kanaal en dichtbij het bruisende centrum van Alkmaar, dichtbij: de Waagtoren met de kaasmarkt (500 meter), de Grote Kerk omringd door gezellige terrasjes (800 meter),Poppodium Victorie (600 meter),Stadsstrand De Kade (200 meter),Theater de Vest (750 meter), ring Alkmaar en aansluiting op de A9 op 2-3 km. Tenslotte heb je de beschikking over een privé parkeerplaats, berging en is er een gezamenlijke binnentuin. Direct te aanvaarden !Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op met één van onze makelaars.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree/gang, meterkast, separaat toilet met fonteintje, woon -en eetkamer en open keuken. Toegang tot het serreachtige balkon/terras. Luxe uitgevoerde badkamer met inloopdouche en wastafel(meubel). Berging/technische ruimte met plaats voor wasmachine en droger.

Aanvullende informatie:
– Energielabel A+++.
– Gasloos.
– Warmte terugwin installatie en aangesloten op het stadswarmtenet van HVC.
– Vloerverwarming.
– Zeer luxueus afgewerkt.
– Voorzien van videofoon.
– Volledig ingericht, gestoffeerd, gemeubileerd en verlicht.
– Eigen parkeerplaats in de parkeergarage.
– Direct te aanvaarden.
– Lage servicekosten € 131,76 per maand (inclusief parkeerplaats).

Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2023
Soorten
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Bijzonderheden
Gestoffeerd, Gemeubileerd, Toegankelijk voor ouderen

Foto's

Kaart

Street View