Lavendellint 7, Limmen
Koopprijs
€ 1.395.000,- k.k.

<strong>Lavendellint 7</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 1.395.000,- k.k.
Adres
Lavendellint 7
Postcode
1906 KC
Plaats
Limmen
Status
Verkocht
Bouwjaar
2020
Soorten
Geen garage
Perceel
650 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd, Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor minder validen

Woonplezier in optima forma! Dàt biedt deze riante, zeer luxe- en tot in de puntjes afgewerkte vrijstaande villa met aangebouwde veranda en een tuin op het zuiden! Op een prachtige locatie aan de rand van het dorp is het Lavendellint een rustig straatje met louter bestemmingsverkeer waaraan zeven vrijstaande villa`s gesitueerd zijn. Gelegen op een perceel van 650 m2 eigen grond en gebouwd in 2020 vind je in deze uitstekend geïsoleerde villa oa. 3,05 meter hoge plafonds op de begane grond, 2,80 meter hoge plafonds op de 1e verdieping, een lichte, brede L-vormige living, 6 zeer ruime (slaap-)kamers en 2 zeer complete badkamers. Doordat de masterbedroom met badkamer op de begane grond is gesitueerd ook uitstekend geschikt voor levensloopbestendig wonen. Zeer veel daglichttoetreding doordat deze villa gebouwd is op het op het zuiden waardoor de kamers maar ook de terrassen in alle jaargetijden maximale lichtinval hebben. Omgeven door een fraai aangelegde tuin met een terras waarop de laatste zonnestralen schijnen is het hier dag in dag uit genieten! Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen op het eigen terrein. Op loopafstand van basisschool Het Kleurorkest en ook vlakbij kinderdagverblijf, het gezondheidscentrum, AH supermarkt, (vers-)winkels, gezellige restaurants, het Koekoeksveld en sportfaciliteiten. Natuurlijk vind je op korte afstand het uitgestrekte Noord-Hollandsduingebied, voortgezet onderwijs, NS-station, het strand van Bakkum/Castricum aan Zee en uitvalswegen naar de Randstad en Schiphol. Wil je dit topobject met eigen ogen zien, maak snel een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging!

Woonoppervlakte: 262 m2. Overige inpandige ruimte: 19 m2.

De indeling is als volgt:

Begane grond: ruime entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang, werk-(slaap)kamer, living met houtkachel en 3x openslaande deuren naar de tuin, open keuken met kookeiland en voorzien van alle inbouwapparatuur, toegang tot de berging met aansluitingen voor de wasmachine/droger en het verwarmingssysteem. Tenslotte de masterbederoom met openslaande deuren naar het terras, walk-in-closet en de badkamer met ligbad, inloop(regen)douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

1e Verdieping: ruime en lichte overloop (door lichtkoepel in het dak) met bergruimte, 4 zeer ruime slaapkamers (elk met een dakkapel) en de badkamer welke voorzien is van een inloop(regen)douche, 3e toilet en wastafelmeubel.

De fraai aangelegde tuin is aan de achterzijde gelegen op het zuiden en heeft daardoor een ideale zonligging. Er is een groot gazon en er zijn diverse terrassen waarbij het terras direct aan de living overdekt is en het terras aan de noordzijde lekker koel is. Er is een mogelijkheid om een extra berging in de tuin te realiseren.

Enkele features:
– geheel voorzien van een lichte gietvloer met vloerverwarming;
– een grote lichtkoepel boven het vrijstaande luxe bad waardoor de badkamer licht is en je er ‘s nachts de sterren kan zien;
– energie zuinige verwarming middels zonneboiler t.b.v. de vloerverwarming, ondersteund door een CV-unit, zonnepanelen die zorgen dat het huis niet te warm wordt door de uitstekende isolatie en onder andere de airconditioning, de magnetron/hete luchtopening en de aparte stoomoven en Qooker van energie voorziet. Tenslotte zorgt de sfeervolle hoog rendement houtkachel voor extra warmte in de winter.
– een verlichting systeem dat binnen en buiten zowel met conventionele dimschakelaars als met het ‘Casambi ’ Bluetooth app systeem werkt;
– beveiliging systeem met camera’s en app en opslag op harde schijf van de beelden en breuk- en bewegingsmelders.
– bewegingsdetectie in het toilet op de begane grond;
– alle wanden en plafonds voorzien van strak stuukwerk;
– in vrijwel alle vertrekken aansluitingen voor kabel en computers;
– op maat gemaakte hardhouten openslaande deuren naar het terras;
– in de inpandige berging kunnen fietsen maar ook motoren veilig gestald worden;
– het terras met de veranda is verwarmd en is voorzien van keramische tegels die ook als het warm is een aangename temperatuur houden.

Aanvaarding: in overleg, kan op kortere termijn.

Koopprijs
€ 1.395.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2020
Soorten
Geen garage
Perceel
650 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd, Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor minder validen

Foto's

Kaart

Street View

Brochures

Download media