Westerweg 114, Limmen
Koopprijs
€ 1.395.000,- k.k.

<strong>Westerweg 114</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 1.395.000,- k.k.
Adres
Westerweg 114
Postcode
1906 EK
Plaats
Limmen
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1975
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
2.053 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Fenomenaal.

Op zoek naar de mooiste locatie in de regio? Dit oerdegelijk gebouwde, vrijstaande woonhuis ligt op een prachtige stek op ruim 2000 m2 grond aan de Westerweg, met een vrij uitzicht over de landerijen tot aan de duinen van Bakkum. Beter kan het niet.

De woning ligt dichtbij strand, zee en het prachtige Kennemer duingebied. De randstad is in no- time te bereiken via de A9 of via station Castricum dat op fietsafstand ligt.

Aanpassingen aan de woning doen en het passend maken naar eigen woonwensen? Dat kan. Alternatief is het verbouwen van de hele woning waarvoor de vergunning al klaar ligt. Er is een prachtig ontwerp gemaakt dat kan worden bewonderd in de fotogalerij.

Daarnaast is er nog iets speciaals aan het geheel. Er is een grote, hoge loods op het terrein gebouwd van bijna 200 m2 oppervlakte. Voorzien van alle gemak, zoals verwarming, krachtstroom, elektra, water en zelfs een wasgelegenheid/ douche.

Dan de tuin. Met een riante oppervlakte is hier altijd een plekje in de zon of in de schaduw te vinden. Er is o.a. een terras met overkapping en zonwering en een besloten jacuzzi . Handig is het achterom naar de achtergelegen woonwijk. Naast de zijgevel is nog een losse garage gebouwd met een oprit voor meerdere auto’s en er is een elektrisch oplaadpunt. De prachtige voortuin met een elektrisch stalen sierhek maakt het plaatje compleet.

Koopprijs
€ 1.395.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1975
Soorten
Vrijstaand steen
Perceel
2.053 m2
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Foto's

Kaart

Street View