Dusseldorperweg 109, Limmen
Koopprijs
€ 1.050.000,- k.k.

<strong>Dusseldorperweg 109</strong>, Limmen
Koopprijs
€ 1.050.000,- k.k.
Adres
Dusseldorperweg 109
Postcode
1906 AJ
Plaats
Limmen
Status
Verkocht
Bouwjaar
1972
Soorten
Aangebouwd steen, Inpandig
Perceel
1.181 m2
Bijzonderheden
Gestoffeerd

Stijlvolle riet-gedekte, karakteristieke VILLA op een unieke plek in het hart van het dorp gesitueerd. Deze villa ademt nostalgie uit tot in de details, getuige de authentieke plavuisvloer in de woonkamer, de originele houten balken constructie die zichtbaar is gemaakt en de klassieke oud- Hollandse woonkeuken.

Alle voorzieningen in het dorp zijn op loopafstand. De kust en het duingebied van Castricum, Bakkum en Egmond liggen op enkele kilometers (fietsafstand) en in no- time zijn steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar via de A9 bereikbaar.

Indeling woning:
Begane grond: ruime entree met toilet, trapopgang en vide, royale lichte woonkeuken in oud- Hollandse sfeer met hardstenen en marmeren vloer en een aga- kooktoestel, toegang tot de inpandig bereikbare, verwarmde dubbele garage met bergzolder, een tussenkamer met 200 jaar oude, houten vloerdelen en een lichte sfeervolle woonkamer met schouw, open haard en fraaie plavuisvloer.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (waaronder de master- bedroom met hoog plafond) en een schitterende badkamer met marmeren inrichting inclusief ligbad, televisie, douche en toilet. Deze bovenverdieping is eveneens stijlvol afgewerkt en is vergroot door eveneens riet-gedekte dakkapellen.

De tuin heeft is fraai aangelegd, goed onderhouden en voorzien van een zonne- terras op het Westen. Er is naast de dubbele, verwarmde garage eveneens parkeergelegenheid op eigen erf.

Koopprijs
€ 1.050.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1972
Soorten
Aangebouwd steen, Inpandig
Perceel
1.181 m2
Bijzonderheden
Gestoffeerd

Foto's

Kaart

Street View

Brochures

Download media